Speedii Review – Make Your Website Offline Usable To Your Visitors

Speedii Review

Turn Your Website To Ultra Blazing Fast Loading, Installable, Accessible, Offline-Usable, Mobile Friendly Super Site That Google Loves & Rank Higher In Search Engine In 60 Seconds

Thousands of newbies want to start their own internet business with no hassles. Affiliate marketing is the easiest way for anyone to start making money online.

Websites are the backbone of every online business and this is why speedii is a must have tool for every website Owner.

Websites are supposed to make business owners money.

SADLY, Most website owners are losing money with their website.

You Are Losing Revenue, Here is Why?

  • THE MOBILE ERA – Mobile Traffic Accounts for 52.6 percent of the Total Website Traffic According To Statista
  • Google wrote “mobile-first indexing will be enabled by default for all new, previously unknown to Google Search, websites starting July 1, 2019

Speed is an important component of search engine ranking. As a result, AMP will impact SEO significantly if your website is not up to par when it comes to speed. For example, two sites could rank similarly when it came to SEO, however, the one with the most speed would receive precedence.

Don’t hesitate to take a look at my Speedii Review for more details.

Speedii Review

Bonus

Overview – Speedii Review

  • Product: Speedii
  • Vendor: Seun Ogundele
  • Launch Date: 2020-Mar-29
  • Launch Time: 11:00 EDT
  • FrontEnd Price: $20
  • Official Sales Page: Click Here

What is Speedii?

Speedii is a simple, push-button software tool that makes it easy to make your website mobile friendly and increase load speeds to ensure you get top Google rankings, more free traffic, and a big boost in your conversions without any hard work or technical skills needed.

Speedii Combines The Power of AMP ( Accelerated Mobile Pages), PWA (Progressive Web App) & FBIA (Facebook Instant Articles) Technologies to make your website instant & offline usable on every possible platform.

Read more in my Speedii Reviews.

What are the great features of Speedii?

  • WordPress Plugin – Easy to install & use WordPress plugin. Get started right away, and turn your website to ultra fast loading site & instant app in 60 seconds…
  • 100% BEGINNER FRIENDLY – zero experience or tech skills needed
  • Turn Your Website Into Instant Mobile App
  • Turn your website into a Faster, secure and lighter mobile friendly site.
  • Take The User Experience to the next level with future mobile web
  • Combine The Power of AMP ( Accelerated Mobile Pages), PWA (Progressive Web App) & FBIA (Facebook Instant Articles) Technologies to make your website instant on every possible platform.
  • Turn your website to installable browser app with PWA
  • Makes your website blazing fast loading.
  • Push notification supported
  • Makes your website Offline Usable for Visitors.
  • Monetize Your Website With Facebook Ads
  • Boost SEO and Rank Higher In Search Engines
  • Boost Website Traffic & SEO: Google AMP Pages are prioritized in search algorithms and have a positive effects on searching engine result pages (SERP)
  • Improve Website Performance: Your website get faster and lighter by preloading PWA from AMP pages and using in-built optimizing options for serving assets.
  • Get Viral Traffic & Social Shares: Facebook instant articles are 70% less likely to abandon and get 3x shares than regular articles, amplifying the reach of your stories in news feed.
  • Increase Conversion,Revenue & Sales: PWA & AMP see average of +72% in sales Conversion and +3x time spent on pages. Monetize your website with advertisement from facebook audience network with your FBIA enabled site.
Demo Video

Demo Video

How does it work?

Best part is…You don’t need any special skills or experience…

That’s because Speedii is completely newbie-friendly and you can use it to Boost Your Search Rankings, Get More FREE Traffic, And Make More Money With Speedii

  • Step #1 – Install the Speedii WordPress plugin (It only takes about a minute, and you don’t need any special skills or technical experience)
  • Step #2 – Click ‘Optimize’
  • Step #3 – Speedii goes to work improving your load speeds so you get better rankings, more traffic, and make more sales without any hard work required on your part
Why should you buy Speedii?

PROBLEM#1: 99% of Website Owners are losing 77% of their website revenue to slow websites.

SOLUTION: Speedii Uses Google Accelerated Mobile Pages(AMP) to create pages that are fast, smooth loading and prioritize user-experience above all else. Using Speedii makes your website load 80% Faster than normal.

PROBLEM#2:Want To Get FREE TRAFFIC & RANK Higher On Google?

In 2019,Google Introduced Mobile First Indexing to rank the fastest and best performing website that loads under 3 seconds.

SOLUTION: Speedii uses Google AMP to load your website in 2 seconds, making it the fastest & best performing mobile website. Google AMP Pages are prioritized in their search algorithms.

PROBLEM#3: Most Website Owners lose 52.6 Percent of their total traffic which comes from mobile because their website is built for Desktop View.

SOLUTION: Speedii Uses modern web capabilities like PWA to deliver fast native-app experiences with no app stores or downloads.

PROBLEM#4: You're losing 90% of Mobile Traffic. According to BuildFire;

  • 90% of Mobile Traffic Spent their Time of Apps
  • 49% of People Open an app 11+ times in a day.
  • 57% of all digital media usage comes from mobile apps.

SOLUTION: Speedii Turns Your Website Turns your website to Mobile Apps Without Installation or Downloads Using Latest Web Capabilities deliver fast native-app experiences.

PROBLEM#5: Visitors Want to access your website Instantly in every possible way on every possible medium.

SOLUTION: Speedii combines Progressive Web Apps (PWA), Accelerated Mobile Pages (AMP) and Facebook Instant Articles (FBIA) Technologies to make your website instant in every medium.

PROBLEM#6: Website Owners want to increase revenue & sales!

SOLUTION: PWA and AMP see an average of 72% increase in sales conversion and 3x time spent on pages.

PROBLEM#7: Want Some Passive Income on Your Website & Viral Traffic?

SOLUTION: website owners can also monetize their website with Facebook Audience Network ads on Facebook Instant Articles & Google Adsense Using Speedii.Facebook Instant Articles get 3x more share than regular articles on Facebook.

PROBLEM#8: Customers may want to access your website offline due to traveling in the air or restriction.

SOLUTION: Speedii makes your website offline usable.Your visitors can load any previously view page while they are offline or on a low connectivity network.

Most Importantly, Speedii is the Ultimate Solution to Major Problems That Eats Up 77% of Your Website Revenue!

Conclusion

To be honest, thank you for reading my Speedii Review! See you later.